Om oss

Vi är ett ledande profilföretag i Sverige och har många års erfarenhet av branschen. Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå med ett av marknadens största sortiment. Vi har något för alla företag och alla tillfällen!

Stor satsning på Termosar & Muggar!

Äntligen kan vi erbjuda ett brett och bra sortiment av högkvalitativa termosar och muggar i massor av färger och modeller.

Vi har under lång tid, lagt ner mycket tid på att hitta, och i många fall själva tagit fram, produkter med både bra funktion, snygg design och naturligtvis hög kvalitet.

Vårt mål har hela tiden varit att hitta produkter för alla ändamål. Skall du pendla till jobbet, ha kafferast, åka skidor, fika i skogen eller kanske campa i vildmarken, så finns termosen eller muggen hos oss. Vi klarar alla utmaningar!

Och därför kan vi, på termosar, erbjuda 10 års garanti.

Alla våra termosar och muggar går under varumärket ZELECTED!
Och precis som det låter så är varje termos UTVALD!
(Internt säger vi till och med NOGA UTVALD!)

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.

Korta fakta

Bolagsnamn
Zebro International AB
Org.nummer
5564881570
Telefonnummer
031-746 41 00
E-postadress
order@zebro.se